KrafTmaNN - Rulouri cu Stil
   Home      Antiefractie
    Inovatie
Sistemul inovator de rulouri exterioare antiefractie reprezinta o noutate in oferta KrafTmaNN, fiind destinat persoanelor pentru care siguranta este deosebit de importanta.
  
Rulourile antiefractie reprezinta solutia ideala care imbina esteticul cu tehnologia solida si durabila de protectie a interiorului.  

Atentie! Rulourile antiefractie KrafTmaNN se executa exclusiv in varianta electrica din cauza greutatii covorului de lamele!

Sisteme de rulouri exterioare rezistente la EFRACTIE
Casa este locul in care regasim liniste si siguranta. KrafTmaNN  va pune la dispozitie rulouri exterioare antiefractie pentru a va oferi posibilitatea de a crea in casa dumneavoastra o atmosfera calda si linistita.
    
Rulourile antiefractie va asigura bunurile impotriva furtului.
        Siguranta
Ca producator de rulouri exterioare ne-am decis sa facem un pas inainte, in beneficiul clientilor nostri, cu un produs care sa constituie un element decorativ deosebit si sa ofere in acelasi timp o protectie eficienta impotriva efractiei.
 
       Testare
Testele efectuate in laboratorul de cercetari acreditat conform standardului PN-EN 1627 au confirmat faptul ca rulourile produse de noi se incadreaza in clasa 3 de rezistenta la efractie.
Lamela este realizata din profil de aluminiu EXTRUDAT cu aceeasi compozitie ca a profilelor din aluminiu pentru Pereti Cortina.
Mai multe informatii in brosura comerciala
 
Constructia solida a cortinei ruloului previne deteriorarea.     Sine de ghidaj cu structuri stabile.                Fixare sigura in lamela inferioara.